Gratis huidanalyse

Wanneer je start met het smeren van een dag- of nachtcrème is het heel belangrijk dat de crème is aangepast aan jouw huidtype. Bij het gebruik van een crème die niet is aangepast aan je huidtype kan het smeren ervan meer kwaad dan goed doen. Daarom is het van groot belang dat je je zeer goed laat informeren. Onze apotheekteams zijn hiervoor zeer bekwaam dankzij hun uitgebreide expertise.

De nodige knowhow

Onze teams worden op regelmatige basis geïnformeerd door de verschillende cosmetische firma’s alsook worden er avondopleidingen georganiseerd zodat wij jou op een correcte manier kunnen adviseren.

Callegari huidanalysetoestel

Aanvullend maken we ook gebruik van het Callegari huidanalysetoestel, dat op nauwkeurige manier jouw huid in kaart kan brengen. Het toestel meet o.a. het vochtgehalte, de elasticiteit, de talgproductie, pigmentatie en zuurtegraad. Aan de hand van de resultaten krijgen we een gedetailleerd beeld van jouw huid. Dit toestel bieden we op verschillende tijdstippen in verschillende apotheken aan zodat jij samen met een hiervoor opgeleid lid van het apotheekteam kan achterhalen welke gelaatsverzorging het beste voor je is. En dat allemaal 100% gratis!

Maak een afspraak

Of contacteer ons.